Drop-in lege Oslo: Kom uanmeldt når du har behov for det

Har du behov for et legevisitt, men uten ønske om å vente på time? Hos oss kan du møte opp uanmeldt hele dagen for å se en drop-in lege i Oslo. Vi er et privat legesenter sentralt i Oslo med dyktige leger og kort ventetid.

Drop in lege Oslo

Fordelene med en drop-in time

Det er mange fordeler med å velge en drop-in lege i Oslo, og noen av disse er blant annet:

 • Hjelp når du trenger det: Du slipper å vente opptil flere uker for å få time hos fastlegen din. Går du til oss, kan du få se en allmennlege samme dagen.
 • Fleksibilitet: Hos oss har vi lengre åpningstider enn legesentre ellers, noe som betyr at du kan komme innom selv etter vanlig arbeidstid.
 • Erfarne leger: Det spiller ingen rolle om du går til fastlegen eller private leger – standarden og kvaliteten på tjenestene skal og vil være like høy.
 • Konkurransedyktig pris: Ettersom vi er et privat senter, har vi ikke driftsavtale. Det betyr likevel ikke at det vil koste deg mye – hos oss tar vi kun kr 695 per besøk.
 • Flere dyktige hoder: Husk at du selvsagt kan benytte deg av et privat legesenter selv om du allerede har en fastlege. Det er opp til deg å velge hvilken lege du ønsker å gå til, og du kan til og med rotere om du ønsker.

Velg Oslo Medisinske Senter for drop-in lege i Oslo

Vårt team består blant annet av allmennleger og spesialister, som selvsagt er medlemmer av Den Norske Legeforening. Vårt helsepersonell har bred erfaring, oppdatert kunnskap og fokus på pasienten. Du kan dermed være sikker på at du vil få god og trygg behandling. Du er velkommen til oss i Schweigaards gate 16!

Kontakt oss for å sette opp en konsultasjon:
22 94 10 90

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Ønsker du å vite mer om våre andre tjenester? Les mer her på nettsiden vår.

Du bestiller time til spesialister, behandling, vaksinasjon og andre tjenester gjennom skjemaet her på siden. Skulle du ønske å snakke med noen i teamet vårt, ser vi fram til å høre fra deg på telefon 22 94 10 90.

Du kan nå oss ved å ringe 22 94 10 90 eller ved å sende en e-post til post@oslomedisinske.no

Kontakt oss

Ring på 22 94 10 90 eller fyll ut skjema, så kontakter vi deg.
Online timebestilling


  Bestill time for vaksinering

  Øvre Slottsgate 29, 0157OSLO
  Drop-In allmennlege
  Hos Oslo Medisinske Senter kan du møte opp uanmeldt mellom 11-14 for drop-in time hos ledig allmennlege. Vi har kort ventetid.
  Kun 695kr pr. besøk
  Velkommen til oss i
  Schweigaards gate 16, 0191 OSLO