Gynekolog ved Oslo Medisinske Senter har kort ventetid

Privat gynekolog i Oslo.

Oslo Medisinske Senter har erfarne kvinnelige og mannlige private gynekologer i Oslo sentrum. Kort ventetid, uten henvisning.

Gynekolog Oslo

Du trenger ikke henvisning for å bestille time hos gynekolog ved Oslo Medisinske Senter. Bestill time via vårt online timebestillingsystem eller ring oss på telefon 22 94 10 90.

NB! Husk å unngå sensitiv informasjon om din helsetilstand når du bestiller time hos gynekolog via nettsiden.

Vi er et medisinsk senter med spesialister innen gynekologi og obstetrikk. Våre gynekologer innehar lang erfaring med kvinnesykdommer og svangerskap, slik at du kan føle deg helt trygg ved gynekologiske undersøkelser. Vi har lege som utfører gynekologi. Vi har ingen autoriserte gynekolog.

Vi kan hjelpe med diagnose og behandling, uansett om du har kløe, svie og smerter i underlivet, seksuelt overførbare sykdommer, hormonforstyrrelser, Polycystisk Ovarial Syndrom (PCO), plager i forbindelse med overgangsalderen, uregelmessige blødninger, er gravid eller trenger en generell utredning.

Våre tjenester inkluderer blant annet:

 • Gynekologisk undersøkelse – full sjekk med vaginal ultralyd, celleprøver for å forebygge livmorhalskreft, prøve på kjønnssykdommer og blodprøver
 • Kreft – utredning og diagnostikk av forstadier til underlivskreft og underlivskreft, HPV-vasine
 • Kjønnsvorter – behandling / fjerning av kjønnsvorter (kondylomer) hos kvinner
 • Prevensjon – innsetting/fjerning av spiral og P-stav
 • Full infertilitetsutredning for både kvinne og mann. Bistand med ultralyd og oppfølging ved fertilitetsbehandling i utlandet og enklere fertilitetsbehandlinger.
 • Utredning ved urinlekkasje, overgangsalder og underlivsfremfall
 • Svangerskap – kontroller med ultralyd, kontroll etter fødsel
 • Spesialundersøkelser ved indikasjon: Saltvannsinstallasjon i livmor for å se etter blant annet polypper, kreft og myomer. Pipelle prøvetaking fra livmor.

Vevsprøve fra livmorslimhinnen med pipelle

Det er alltid mistanke om kreft ved postmenopausale blødninger fra skjeden selv om årsaken oftest er av godartet art. Ved postmenopausale blødninger gjøres en ultralydundersøkelse, samt en uthenting av vevsprøve fra livmorslimhinnen til histologisk undersøkelse. En vevsprøve kan enten tas med en pipelle eller tilsvarende instrument, eller ved en utskrapning. Pipelleundersøkelsen gjøres uten bruk av narkose.

Pipelleprøve er en enkel, effektiv og nøyaktig metode for utredning av kreft i livmor.

Ultralyd av gravide hos privat gynekolog

Vi har to ulike type tjenester ultralyd for gravide:

Tidlig ultralyd fra uke 7-11 (2D og 3D) – undersøkelse av liv, om det er ett eller flere fostre og om graviditet ligger i livmoren.

Medisinsk ultralyd fra uke 12-14 (2D og 3D) – undersøkelse av fosterets utvikling.

SPØRSMÅL OG SVAR

Det kan du. Du skal føle deg komfortabel hos gynekologen, uansett om du har behov for gynekologisk undersøkelse eller annet. Når du bestiller time på telefon eller på nettsiden kan du velge mellom kvinnelig og mannlig gynekolog. Alle våre spesialister har bred erfaring innen gynekologi og obstetrikk. Bestill time hos gynekolog hos oss i dag på nettsiden for å se når de ulike ansatte har ledig time.

Du kan absolutt gå til både offentlige og private gynekologer. En vesentlig forskjell på en offentlig og privat gynekolog er ventetiden. Hos oss er det kort ventetid for time hos gynekolog.

Stortinget har vedtatt å inkludere p-stav, hormonspiraler og kobberspiraler i ordningen som subsidierer prevensjon til jenter 16-19 år. Jenter i denne aldersgruppen kan derfor hente ut p-piller for et halvt år av gangen og for ett år av gangen ved lengre utenlandsopphold.

Dersom du er mellom 16 og 17 år, vil alle fire alternativer av spiraler i ordningen være gratis. Kobber-spiral er fortsatt gratis når du fyller 18, men vil tilbys til redusert pris når du fyller 19. Andre typer prevensjonsimplantat/ hormonspiral/ livmorinnlegg vil tilbys til redusert pris dersom du er mellom 18 og 19.

Det anbefales at kvinner mellom 25 og 33 år tar prøve hvert tredje år. For kvinner mellom 34 og 69 år avhenger prøveintervallet av hvor du bor i landet. Du kan lese mer hos Kreftregisteret. Husk at du kan ta celleprøven hos oss.

Kontakt oss

Ring på 22 94 10 90 eller fyll ut skjema, så kontakter vi deg.
Online timebestilling


  Bestill time for vaksinering

  Øvre Slottsgate 29, 0157OSLO
  Drop-In allmennlege
  Hos Oslo Medisinske Senter kan du møte opp uanmeldt mellom 11-14 for drop-in time hos ledig allmennlege. Vi har kort ventetid.
  Kun 695kr pr. besøk
  Velkommen til oss i
  Schweigaards gate 16, 0191 OSLO