Helsekontroll

Er det lurt med en årlig helsekontroll?

I en stadig mer hektisk hverdag hvor vi løper av gårde fra sted til sted eller fra oppgave til oppgave, er det lett at vår egen helse blir forsømt. Det er vanskelig å stoppe opp og lytte til de signalene kroppen sender. Har man gått flere år uten å få en status på egen helse, blir det stadig vanskeligere å ta dette skrittet. Resultatet av en slik utsettelse kan ha klare negative konsekvenser fordi man oppdager alvorlige sykdommer for sent.

Veldig mange menn, spesielt de som befinner seg i aldersgruppen 50+ vegrer seg for å gå til regelmessig sjekk. Mange er rett og slett redde for at noe er galt. Dette er lite lurt.

Det lureste man kan gjøre er å finne en spesialist og ta en førstegangskontroll. Når man har fått svar på testene, vil din lege kunne tilpasse et oppfølgingsprogram som er spesialtilpasset deg. Du skal være trygg på at du får en oppfølging som er riktig for deg.

Heldigvis ser vi et skifte i dagens samfunn. Det blir klart for flere og flere av oss at når alt kommer til alt, er vår egen helse det viktigste vi har. En god helse er grunnlaget for hva vi kan få utrettet i dette livet. Det er derfor godt å vite at med enkle grep kan man få en oversikt over sin egen helsesituasjon og tilpasse livet deretter. Det er mulig å oppdage sykdom på et tidlig stadium. Dette kan du gjøre med jevnlige helsekontroller.

Kontakt oss for å sette opp en konsultasjon:
22 94 10 90

Kontakt oss

Ring på 22 94 10 90 eller fyll ut skjema, så kontakter vi deg.
Online timebestilling


  Bestill time for vaksinering

  Øvre Slottsgate 29, 0157OSLO
  Drop-In allmennlege
  Hos Oslo Medisinske Senter kan du møte opp uanmeldt mellom 11-14 for drop-in time hos ledig allmennlege. Vi har kort ventetid.
  Kun 695kr pr. besøk
  Velkommen til oss i
  Schweigaards gate 16, 0191 OSLO