Om oss

  22 94 10 90

Oslo Medisinske Senter er et privat legesenter sentralt i Oslo uten driftsavtale. Nye og gamle pasienter ønskes velkommen! Kort ventetid.

Leger med bred erfaring, oppdatert kunnskap og fokus på pasienten. Alle legene er medlemmer av Den Norske Legeforening.

 

Vår hjertesak

Leger Uten Grenser er en nøytral og uavhengig medisinsk hjelpeorganisasjon som redder liv og hindrer nød. Leger Uten Grenser driver prosjekter i mer enn 60 land og i 2010 ga organisasjonen hjelp til 15 millioner mennesker.

Vår allmennlege Afzal M. Innstrand har vært på oppdrag for Leger Uten Grenser i Pibor i Sør Sudan og i Kashmir i Pakistan.  Vi tilrettelegger arbeidet for våre leger og psykologer slik at de kan ha mulighet til å dra på oppdrag for Leger Uten Grenser.

Oslo Medisinske Senter har en utstilling med bilder fra Leger Uten Grenser, og støtter Leger Uten Grensers arbeid gjennom økonomiske bidrag. Det kan du også gjøre ved å bli fast giver eller gi et engangsbeløp. Vi har en bøsse stående i resepsjonen og giroer du kan ta med. Du kan også besøke organisasjonens nettside: www.legerutengrenser.no

Sammen redder vi liv!

Foto: Mikkel Dalum. Sør Sudan 2007. En ung jente sammen med sykepleier Marie Oxenbøll på Leger Uten Grensers ernæringssenter.

Foto: Mikkel Dalum. Sør Sudan 2007. En ung jente sammen med sykepleier Marie Oxenbøll på Leger Uten Grensers ernæringssenter.

Foto: Robert Meldrum. Kongo 2011. Martha 4 år ble påkjørt av moped i landsbyen. Hun ble operert for komplisert benbrudd på Leger Uten Grensers sykehus i Lubutu. Her er hun tilbake etter fire uker for å fjerne skruer i benet.

Foto: Robert Meldrum. Kongo 2011. Martha 4 år ble påkjørt av moped i landsbyen.Hun ble operert for komplisert benbrudd på Leger Uten Grensers sykehus i Lubutu.Her er hun tilbake etter fire uker for å fjerne skruer i benet.

Book time
22 94 10 90
BESTILL TIME

Top