Allmennlege ved Oslo Medisinske Senter

Trenger du allmennlege i Oslo? Få legetime på dagen hos private fastleger ved Oslo Medisinske Senter. Våre erfarne og dyktige leger holder til i Oslo sentrum.

Allmennlege Oslo

Du trenger ikke henvisning for å bestille time hos oss, og det er kort ventetid for å få konsultasjon hos allmennlege uansett grad av hast.

Du kan bestille time via telefon 22 94 10 90 eller via vårt online bookingsystem. Ønsker du å booke time via nettsiden vår har du mulighet til å se når vi har ledige timer, og du kan gjennomføre en bestilling hele døgnet, hele året.

NB! Husk å unngå sensitiv informasjon om din helsetilstand når du skal bestille via nettsiden.

Få rask legehjelp uten henvisning

Våre leger er ikke med i den offentlige fastlegeordningen. For deg betyr det at du fritt kan velge den legen du ønsker å gå fast hos. Ettersom du ikke behøver henvisning hos oss, kan du få time og hjelp på dagen.

Legen vil kunne utføre utredning og behandling av sykdom, oppfølging av langtidssykdommer, utstede og fornye resepter, gjennomføre årlige helsekontroller, skrive helseattester og sette vaksinasjon. Legen kan også henvise til en av våre mange spesialister på Oslo Medisinske Senter for videre utredning av helseplager om nødvendig. Med et bredt medisinsk tilbud er du trygg på å få rask og riktig hjelp som pasient hos oss.

Alle våre leger er selvsagt også medlem av Den Norske Legeforening.

Allmennlegen gir behandling og utredning av allmenne sykdommer innen en rekke ulike medisinske fagområder, blant annet:

 • Infeksjoner (luftvei, urinvei) og betennelse (lunge, hals, øre, andre)
 • Allergi og øyekatarr
 • Hjerte- og karsykdommer
 • Muskel og leddplager, smerter i muskel og skjelett og ryggsmerter
 • Magesmerter og mage- og tarmsykdommer
 • Kreftsykdommer
 • Angst, depresjon og søvnforstyrrelser
 • Vaksiner (reise, influensa, allergi, andre)
 • Seksuelt overførbare sykdommer
 • Høyt blodtrykk
 • Diabetes
 • Oppfølging av overvekt og spiseforstyrrelser

Vi utsteder også sykemelding og attest for sport og konkurranser, sportsdykking, Politihøgskolen, fallskjerm, førerkort (gruppe 1, 2 og 3. NA0202) og i forbindelse med arbeid og skole.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Det er ikke nødvendig å bytte fastlege ved time for konsultasjon hos våre dyktige leger. Ettersom vi ikke er en del av fastlegeordningen kan du både ha time hos lege hos oss og hos legen du ellers går fast hos.

Skal du bestille time hos fastlegen må du gjerne vente lenge på time, spesielt om det er noe som ikke haster. Du vil også risikere å måtte vente lenge på time hos spesialister innen ulike medisinske fagområder. Ved et privat medisinsk senter vil du raskt få time, og du kan gjerne ende opp med å få legetime på dagen. Vi har også spesialister innen ulike medisinsk felt på vårt senter, som du vil bli henvist til ved behov.

Det har vi. Vi har blant annet tjenester innen psykisk helse, vaksinasjon og kosmetisk behandling, i tillegg til spesialister innen felt som hjerte- og karsykdommer og gynekologi. Se vår nettside for mer utfyllende og nyttig informasjon om våre ulike tjenester.

Kontakt oss

Ring på 22 94 10 90 eller fyll ut skjema, så kontakter vi deg.
Online timebestilling


Bestill time for vaksinering

Øvre Slottsgate 29, 0157OSLO
Drop-In allmennlege
Hos Oslo Medisinske Senter kan du møte opp uanmeldt mellom 09-18 for drop-in time hos ledig allmennlege. Vi har kort ventetid.
Kun 580kr pr. besøk
Velkommen til oss i
Øvre Slottsgate 29, 0157 OSLO
Se kart