Koronatest Oslo

Skal du kanskje utenlands eller andre steder hvor det kreves at du kan dokumentere at du har testet negativt? Hos Oslo Medisinske Senter kan du enkelt bestille time for PCR – Fit to fly test. NB! Gjelder kun dersom ikke har symptomer.

Koronatest

Våre koronarelaterte tjenester

I tilknytning koronavirus tilbyr vi flere ulike tjenester:

Koronatest dersom du er uten symptomer: Det er mange som har behov for og interesse av å bli testet for koronavirus selv uten symptomer eller uten å være karantenepliktig. En rekke studiesteder, arbeidsplasser og reisemål krever for eksempel en negativ test. Kommunen tilbyr ikke slik testing, men så lenge du ikke sitter i karantene kan du bestille time hos oss for en slik koronatest. Du vil da få utstedt en attest som bekrefter om du har testet negativt. Du kan trygt og kjapt gjennomføre en koronatest hos oss, og for å gjøre dette, har du to muligheter:

 1. For privat bestilling, kan du enkelt velge time for testing her på vår nettside. Du kan da benytte deg av knappen for timebestilling ovenfor.
 2. Ettersom vi også har inngått samarbeid med Oslo kommune, kan du i tillegg bestille time via kommunens nettside. Merk samtidig at kommunen har en rekke ulike samarbeidspartnere, så det er ikke sikkert du vil bli henvist til oss.


Koronatest for arbeidere fra Schengen-/EØS-land:
Norske myndigheter har åpnet for at arbeidere fra Schengen-/EØS-land kan unngå karantene såfremt det organiseres og legges til rette for koronatesting. Dette er arbeidsgivers ansvar, og du kan kontakte Oslo Medisinske Senter for mer informasjon om du ønsker å koordinere dette.

Antistoff-test: Dersom du er usikker på om du allerede har vært smittet, kan du få utført en antistoff-test hos oss. Du vil da få utstedt en attest som bekrefter testsvaret.

Kontakt oss for å sette opp en konsultasjon:
22 94 10 90

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Du kan enkelt få tilgang på ditt prøveresultat ved å logge deg inn på helsenorge.no. Du vil ikke få noen varsel og må derfor selv passe på å sjekke nettsiden. Vær samtidig også klar over at om du skulle teste positivt, vil du bli kontaktet direkte.

Symptomene er svært like forkjølelse og influensa, og du skal være obs på symptomer fra øvre luftveier (feber, sår hals og hoste), pustevansker og lungebetennelse. Samtidig lærer vi mer og mer om sykdomsbildet for hver dag som går, og det rapporteres også om nedsatt smaks- og luktesans, diare, muskelsmerter og sykdomsfølelse. Du kan lese våre råd her på nettsiden.

Det er helt riktig at alle som er i karantene skal holde seg hjemme. Vi tester kun dersom du IKKE har symptomer.

Kontakt oss

Ring på 22 94 10 90 eller fyll ut skjema, så kontakter vi deg.
Online timebestilling


  Bestill time for vaksinering

  Øvre Slottsgate 29, 0157OSLO
  Drop-In allmennlege
  Hos Oslo Medisinske Senter kan du møte opp uanmeldt mellom 11-14 for drop-in time hos ledig allmennlege. Vi har kort ventetid.
  Kun 695kr pr. besøk
  Velkommen til oss i
  Schweigaards gate 16, 0191 OSLO