Stamcellebehandling ved Oslo Medisinske Senter

Oslo Medisinske Senter er ledende innen behandling med stamceller i Norge. Vi tilbyr stamcellebehandling mot artrose og smerter i muskler og ledd. Våre legespesialister henter ut stamceller enten fra ditt fettvev eller din beinmarg, og disse brukes så i behandlingen slik at kroppen får muligheten til å reparere skaden selv. Inntil 80 prosent av pasientene får en vesentlig forbedring etter behandling!

Stamcellebehandling Oslo

Korteste vei til spesialist!

Hos oss er det kort ventetid for å få time hos spesialist, og du trenger ingen henvisning fra fastlegen.

Om oss

Oslo Medisinske Senter er et privat legesenter midt i Oslo sentrum. Hos oss er det kort ventetid for konsultasjon både hos allmennleger og spesialister. Både nye og tidligere pasienter ønskes velkommen, og du trenger ingen henvisning!

Våre eksperter

Vår stamcelleavdeling ledes av Dr. Hustad Johansen. Han er spesialist i indremedisin og har bred erfaring fra fysikalsk avdeling på Ullevål sykehus. De siste årene har Dr. Hustad viet til forskning på stamcellebehandling i Norge og USA. Ved avdelingen møter du også Dr. Aslamsen som også har en bred faglig bakgrunn. Han har jobbet ved Gravdal Sykehus og ved Lovisenberg Diakonale Sykehus. I tillegg har han hatt to oppdrag for Leger Uten Grenser. Han har interesse for småkirurgi og injeksjonsbehandling.

Oslo Medisinske Senter har et tett samarbeid med de fremste ekspertene på stamcellebehandling i USA.

Kontakt oss for å sette opp en konsultasjon:
22 94 10 90

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Stamceller er ikke spesialiserte slik som andre celler, og det betyr at de i utgangspunktet kan jobbe hvor som helst i kroppen din. De helt unike stamcellene kan dermed brukes akkurat der det er behov for dem i behandling av skader. Voksne stamceller finnes i vev hos alle mennesker, og til stamcellebehandling henter våre spesialister ut stamceller fra ditt eget vev.

Artrose eller slitasjegikt er den vanligste leddsykdommen. Brusken i leddet blir gradvis slitt ned, og dette kan føre til store plager og smerter for pasienten. Inntil nylig har det vært vanskelig å gi god behandling mot artrose, men i dag kan behandling med stamceller gi effektiv hjelp til deg som lider av sykdommen. Bestill en konsultasjon hos våre spesialister. Basert på undersøkelser med ultralyd, røntgen og MR vil vi lage et behandlingsopplegg som passer for deg.

Mange sliter med smerter i ledd, muskler og sener, og ofte blir disse pasientene stående uten et godt behandlingstilbud. Hos Oslo Medisinske Senter har vi tatt i bruk det siste innen stamcellebehandling for å hjelpe deg som har slike smerter. Ved første konsultasjon vil våre spesialister gi deg en helhetlig diagnose og vi legger deretter opp et behandlingsløp tilpasset din situasjon.

Vi kan behandle:

 • Smerter i skuldre

Kontakt oss

Ring på 22 94 10 90 eller fyll ut skjema, så kontakter vi deg.
Online timebestilling


  Bestill time for vaksinering

  Øvre Slottsgate 29, 0157OSLO
  Drop-In allmennlege
  Hos Oslo Medisinske Senter kan du møte opp uanmeldt mellom 11-14 for drop-in time hos ledig allmennlege. Vi har kort ventetid.
  Kun 695kr pr. besøk
  Velkommen til oss i
  Schweigaards gate 16, 0191 OSLO