Kjenner du at formen ikke er helt god?

Det er ikke uvanlig å kjenne på det at formen ikke er helt som den pleier. Det trenger ikke være dramatiske symptomer som lar seg til kjenne, det kan ofte være så subtilt som en overhengende hodepine eller et unormalt lavt energinivå. Dessverre er terskelen for å dra til legen nokså høy for mange, spesielt fordi det er såpass lang ventetid for å se fastlegen. Hva er vel poenget med å bestille time for noe som ikke er så akutt når man får time om 2-3 uker? Denne problematikken slipper du med en drop-in lege. Oslo Medisinske Senter bistår deg på dagen.

Ikke vent med å se en lege

Det kan gjerne føles unødvendig å oppsøke en lege for små plager, men ingen plager er for små til å rettferdiggjøre en konsultasjon. Dersom du tenker at noe ikke er helt som det skal, er det lurt å få det undersøkt videre. Om ikke annet enn for egen sjelero. Du vil også kunne få den bistanden du trenger for å få bukt på plagene, eventuelt en henvisning til spesialist for videre undersøkelser.

Vi tar deg imot med åpne armer

Oslo Medisinske Senter er en privat tilbyder av helsetjenester som er av samme gode kvalitet som i det offentlige helsevesenet. Fordelen med et privat legesenter er at du slipper å vente på time, og hos oss kan du komme innom helt uanmeldt mellom klokken 09:00 og 18:00 alle hverdager. Vårt team består blant annet av allmennleger og spesialister, som selvsagt er medlemmer av Den Norske Legeforening. Vårt helsepersonell har bred erfaring, oppdatert kunnskap og fokus på pasienten. Du kan dermed være sikker på at du vil få god og trygg behandling. Du er velkommen til oss i Øvre Slottsgate 29.

Kontakt oss

Ring på 22 94 10 90 eller fyll ut skjema, så kontakter vi deg.
Online timebestilling


  Bestill time for vaksinering

  Øvre Slottsgate 29, 0157OSLO
  Drop-In allmennlege
  Hos Oslo Medisinske Senter kan du møte opp uanmeldt mellom 11-14 for drop-in time hos ledig allmennlege. Vi har kort ventetid.
  Kun 695kr pr. besøk
  Velkommen til oss i
  Schweigaards gate 16, 0191 OSLO