Kundeuttalelser

skrive en omtale

  Skrive en omtale  Hvordan vil du vurdere oss?

  • Hit kommer jeg tilbake -god service og HOD behandling
  • Topp service og de beste legene jeg har møtt!
  • Etter å ha sett en rekke leger som ikke klarte å gi meg den hjelpen jeg trengte (og noen som det virket ikke tok meg på alvor), valgte jeg å se en privatlege her ved OMS. Det angrer jeg ikke på! Dr.Innstrand er en dyktig, besluttsom, og empatisk lege som har vært enormt til hjelp i løpet av de siste månedene. Jeg har vært plaget av utmattelse i flere år og har tatt en rekke blodprøver, men alt virket normalt. Blodprøvene som legen krysset for å bli tatt (men som ingen andre lege hadde tenkt på å gjøre før) viste at alt ikke var normalt og at det ikke var psykisk. Selv når jeg blir usikker på dette, betrygger legen meg på at dette ikke er noe jeg innbiller meg. En lege som tror meg og som tar hensyn til mine symptomer, ikke kun blodprøveresultater, og som altså virkelig setter pasienten i sentrum. Sekretærene er også veldig hyggelige og hjelpsomme. Har du ikke fått den hjelpen du trenger? Har du sett flere leger? Da er dette stedet du skal til for å komme nærmere en bedre helse, ikke kast bort tiden et annet sted. Jeg må si tusen takk for alt til både lege og sekretærer. Anbefales på det sterkeste!.
  • Profesjonell behandling og raske svar på prøver - Kan absolutt anbefale Oslo Medisinske Senter videre.
  • Jeg har besøkt Oslo Medisinske Senter flere ganger, og er svært fornøyd. Sist jeg var der fjernet dr. Innstrand en av mine føflekker. Jeg følte meg trygg, til tross for at jeg var noe nervøs. Resultatet i etterkant var upåklagelig. Dyktig og nøye lege som kan faget sitt - med god sans for humor samt glimt i øyet. ANBEFALES!
  • Topp behandling og oppfølging. Anbefales!
  • Jeg ringte for å bestille øreskyll og spurte samtidig om råd i forbindelse med å fly med tette ører. Damen forhørte seg med lege og var utrolig serviceinnstilt! Det endte faktisk med at jeg til slutt fikk legen på telefon som kom med råd og hjelp over telefon, helt gratis! Jeg slapp å bruke tid på legebesøk og fikk all den infoen jeg trengte! Virkelig fantastisk service!! Langt utover det man kan forvente! Tusen takk:)))
  • Jeg kom til dr Afzal da jeg trengte en akutt time grunnet et fall som endte med kravebensbrudd og flere brudd i hodet. Jeg hadde fryktelige smerter og visste ikke mine arme råd. Hadde vært hos legevakt og snakket med lege der. Der fikk jeg ikke mye hjelp bortsett fra - gå hjem og hvil deg. Men mottagelsen jeg fikk her er det beste jeg noen gang har fått. Han lyttet og var meget behagelig å være hos. Han kontaktet også Ullevål på grunn av skadene jeg hadde påført meg i fallet. I tillegg fikk jeg også snakket om andre ting, og han lyttet og var så vennlig. Jeg gikk derfra med en god følelse av at jeg endelig hadde funnet en lege som så meg, hørte meg og ville virkelig hjelpe meg. Jeg vil virkelig anbefale å komme til han. Jeg vil takke så mye og ser nå lysere på fremtiden.
   Mvh Sophie
  • Takk for effektiv og god hjelp da jeg var hos deres lege Afzal Mohammed da jeg ble syk i sommer. Jeg er imponert over faglig dyktighet samt oppfølging i etterkant. Kan anbefale Oslo Medisinske Senter på det varmeste. Her får man time på dagen, effektiv og profesjonell behandling og omtanke! Tusen hjertelig takk!
  • Jeg var hos gynekologen her og ble møtt av en superhyggelig dame. Hun var effektiv og det var fort gjort. Jeg følte meg også hørt og forstått :) Hun var interessert i å hjelpe meg med det jeg lurte på/var redd for. Har vært hos henne to ganger og er så fornøyd! Kommer til å fortsette å gå dit så lenge jeg kan :D Vil også si at de som jobber i resepsjonen er veldig hyggelige og hjelpsomme! Man føler seg sett når msn kommer inn. Et smil eller et hei :) Alt i alt er jeg veldig fornøyd med Oslo Medisinske senter og vil anbefale det til andre. Det er betryggende å ha et sted hvor man kan få time relativt kjapt! Min fastlege er på sørlandet (flyttet til Oslo i september 2015) og jeg har ikke giddet å finne ny fastlege her i Oslo, derfor er det helt supert at Oslo Medisinske senter finnes! Der kan man få time uansett :D Tipp topp, tommel opp!!
  • Ønsker å gi mine beste tilbakemeldinger til Oslo Medisinske Senter, og spesielt til dr. Innstrand. Jeg er veldig fornøyd med både måten jeg ble møtt på og behandlingen jeg mottok. Som pasient følte jeg meg både sett og hørt, og jeg opplevde at mine bekymringer ble tatt på alvor. Dr. Innstrand er faglig dyktig, profesjonell og effektiv, samtidig som han fikk meg til både å le, slappe av og ga meg følelsen av at han hadde all den tiden vi trengte. Takk for god service!
  • snille og hyggelige leger, flinke med å gi rask tilbakemelding og flink til å ta blodprøve:)
  • Meget profesjonell opplevelse fra start til slutt. Hyggelig avslappet atmosfære. Gynekolog spesialist Dr. Einar J. Berle blir fra nå av min faste gynekolog med sin faglige kunnskap og erfaring. Tusen takk for at det finnes så faglig sterke og erfarne leger i sin profesjon. Denne legen kan jeg trygt anbefale.
  • Min opplevelse Oslo medisinske senter var meget positiv. Var hos lege Afszal, som jeg også har vært hos før. Hos ham føler man seg sett og hørt , både som pasient og medmenneske. Man føler man blir tatt på alvor og at har et oppriktig ønske om å hjelpe deg på best mulig måte. Har vært hos flere leger, men må si at lege Afszal er en av de aller beste og profesjonelle lege jeg har møtt. Han tar seg tid og man føler at han er intressert i det du har å si, han har et rolig behagelig vesen og humor, som gjør at man slapper mer av. Jeg kan anbefale ham på det varmeste.
  • Mine aller aller varmeste og beste anbefalinger til Oslo medisinske senter! Hyggelige, dyktige og empatiske leger som ser deg som et helt menneske. Fantastisk service, mottakelse og oppfølging!
  • Dr. Innstrand var veldig hyggelig og utrolig dyktig som lege, vil takke for en vel gjennomført jobb og for god service - veldig fornøyd etter besøket mitt her!
   Isélin Aurbakken
  • Jeg er fantastisk fornøyd med hjelpen jeg har fått. Kom til Dr Innstrand etter dårlig opplevelse hos fastlegen som var lite forståelsesfull og ikke tok problemet mitt på alvor. Dr Innstrand var den rake motsetning - positiv, oppmerksom, medmenneskelig og handlekraftig. Han kunne raskt konstatere at jeg faktisk var syk, satte raskt i gang med de nødvendige prøver og la en plan for oppfølging. Betryggende å føle seg i varetatt på denne måten. Det viste seg også at Dr Innstrand hadde helt rett vedrørende sykdommen, og det hele gikk bra.
  • Jeg har vært hos Oslo Medisinske senter for å ta en livmorhalskreft-undersøkelse. Jeg ble undersøkt av Dr. Afzal M. Innstrand som var en utrolig dyktig og behagelig lege å være hos. Selv om en livmorhalskreft-undersøkelse i utgangspunktet er en relativt rask affære, tok Dr. Innstrand seg god tid til å høre om det var noe mer jeg hadde på hjertet. Da jeg fortalte om et «spiral-problem» som fastlegen har sagt at jeg ikke kunne gjøre noe med, var Dr. Innstrand på saken øyeblikkelig. I løpet av samme legetime var problemet mitt løst og jeg var kvitt en stor bekymring. Jeg har aldri møtt en lege som tar seg så god tid til en pasient og som er oppriktig opptatt av at pasienten skal føle seg sett og tatt vare på. Jeg kan anbefale Oslo Medisinske senter og Dr. Innstrand på mitt sterkeste og kommer definitivt til å komme tilbake hit. Hvis det hadde vært mulig å gi 6 stjerner, hadde jeg gitt det.
   Nikoline J.
  • Alltid vært fornøyd med hjelpen jeg har fått her av dr.jebsen og dr.inderstadbuteolig dyktige leger som forstår og tar tid til det og søte resepsjons hjelpere
  • Har fått fantastisk behandling av Dr. Innstrand fra start til slutt med å fjerne to føflekker i ansiktet. Jeg følte meg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen. Det skal også sies at helsesekretærene gjør en fabelaktig jobb med å ta imot mennesker som kommer igjennom døren hos dere. Tusen takk!
  • Jeg har sjelden følt meg så ivaretatt som jeg har gjort av dr. Innstrand og gynekologene på OMS. Jeg har vært her ved flere anledninger det siste året og anbefaler det varmt videre. Erfarne, dyktige og imøtekomne mennesker på et flott legesenter.
  • Jeg hadde i dag mitt første besøk på Oslo Medisinske Senter. Topp mottakelse, faglighet og seriøsitet! Akkurat slik det bør være. Tusen takk!
  • Dette var en svært god opplevelse i alle ledd; hyggelig og rask timebestilling, god velkomst, flott lege og god oppfølging i ettertid.
   Christian S. M.
  • Jeg fikk 3D ultralyd her, i forbindelse med min graviditet. Jeg syns dette var en utrolig flott opplevelse fra start til slutt. Ble møtt av en utrolig hyggelig kontordame. Hyggelig venterom med pepperkaker og kaffe og stort utvalg av magasiner. Selve ultralyden gikk også kjempe bra. Legen var fantastisk beroligende, humoristisk, proffesionell og pålitelig. Jeg følte meg utrolig godt tatt vare på, og kan anbefale stedet på det sterkeste til alle andre gravide. Det var hver eneste krone verdt!
   C. Amundsen
  • Tok kontakt med Oslo med.senter pga.ørebetennelse og svimmelhet, fastlegen "hadde ikke tid"!! Her fikk jeg time nærmest på minuttet!! Hyggelig mottakelse av sekretærer, her føler man ikke at man er "et nummer i rekken". Ble grundig undersøkt av en fantastisk dyktig lege,Afzal Innstrand, han var svært lyttende og empatisk, tok seg god tid, forklarte og virkelig brydde seg. Kan anbefales på det varmeste!
   Eli H.
  • Jeg ble tatt vel imot, og hadde en positiv opplevelse. Følte meg godt ivaretatt, sett og hørt.
   Silje F
  • Hei! Nå har hele min familie vært innom Oslo Medisinske Senter, og vi er så fornøyd. Min tenåringsdatter har for første gang vært hos gynekolog. Hun var nervøs, men ble svært godt ivaretatt av gynekologen. Han var så profesjonell og tok seg god tid! En stor lettelse for henne. Sønnen min fikk dykkerattest hos allmennlegen samme dag som han tok kontakt, med rabatt for PRO DYKK! Selv hadde jeg bare en øyebetennelse, men som jeg fikk time for i lunsjpausen. Vi er så fornøy med servicen på Oslo Medisinske Senter, hyggelige damer i resepsjonen, frukt og te på venterommet - Anbefales på det varmeste.
   Mia L.
  • Jeg har gått fast hos dr. Afzal over lengre tid og har fått utrolig bra oppfølging hele veien. Oslo medisinske senter er profesjonelt, tar seg tid og lytter til pasientene.
   Helle B.
  • Jag var hos läkaren M.Afzal Innstrand och är så himla nöjd med han som läkare. Professionell och otroligt bra på att lyssna och ta en på allvar. Jag känner verkligen att jag blivit omhändertagen bra och kan verkligen anbefalla han vidare.
   Emma L.
  • Takk for god oppfølgning.
  • Det er jammen ikke lett å få rask time i Oslo og folk er ikke flinke til å veilede eller gi informasjon om vaksiner med mindre jeg som pasient spør. Spør jeg ikke får je gikke svar. Synes det er flott at dere har lagt ut oversikt over hvormange doser man skal ta og hvorlenge virkningen vil vare. Ingen andre har gjort det og vi har printet ut og hengt det opp på jobben vår. Takk for god service både på klinikken og via nettsiden. Veldig flink sekretær og lege.
   Fredriksen
  • Svært godt fornøyd med både allmennlegen og gynekologen på OMS! Opplever at de tar seg god tid til å lytte og tar ting på alvor samt sørger for nødvendig oppfølging. Mottagelsen er alltid varm og vennlig, noe som ikke er en selvfølge på alle legekontor. Her er de også gode på vaksiner og reiseråd, har selv fått god hjelp i forbindelse med lengre utenlandsreise. Kan virkelig anbefales!
   Ragnhild E.
  • En utrolig hyggelig, trygg, behagelig og profesjonell konsultasjonen hos Dr. Berle. En god kommunikatør og flink til å berolige og forklare.
  • Vart hos gynekologen idag och kan rekomendera henne på det varmaste! Veldigt behaglig og flink!
   L R
  • Jag var hos gynekologen på Oslo Medisinske Senter och är supernöjd! Så otroligt professionell och duktig. De fick verkligen än att slappna av och man kände att de verkligen lyssnade. Jag kan verkligen rekommendra dom vidare!
   Emma L.
  • Jeg ønsket en utredning etter å ha hatt problemer med blødninger en periode. Som de fleste andre var jeg noe bekymret. Ikke bare for blødningene, men også for selve undersøkelsen. Etter noen dager tok jeg meg sammen og ringte til senteret. Jeg snakket med en meget hyggelig legesekretær og fikk time på dagen. Jeg kom til en hyggelig gynekolog,en kvinne som møtte meg på en fantastisk måte og som gjorde meg trygg med en gang jeg tok henne i hånden. Jeg fikk en grundig undersøkelse uten ubehag. Jeg anbefaler senteret på det sterkeste.
   Merethe J.
  • Mitt første besøk hos Oslo Medisinske hadde jeg i august i år, da jeg en natt våknet opp pga sterke smerter i høyre skulder. Min fastlege (og alle hans kollegaer) var borte denne dagen, og jeg tok kontakt med OMS og fikk time på dagen. Jeg ble veldig godt mottatt, jeg ble tatt på alvor og fikk ordnet time for MR to dager senere. Det ble også konsultert med spesialist på Ullevål, hvor jeg fortsatt går til oppfølging hos spesialist og trening hos fysioterapaut (da skulderen fortsatt ikke er helt bra). Lege ved OMS har i hele perioden fulgt meg tett, og vært veldig profesjonell og støttende - og ikke minst forklarende i forhold til hvilke skader som har vært i skulderen. Anbefaler OMS på det varmeste, og sender dem samtidig en stor takk!
   Marianne T.
  • Opplevde for 7 uker siden å våkne opp med en skulder som ikke var bevegelig. Da fastlege (og alle andre leger på hans kontor) var på ferie tok jeg kontakt med OMS og fikk time på dagen. Ble møtt av en profesjonell, sympatisk og engasjert dr. Innstrand. Han sørget for rask oppfølging hos spesialist på Ullevål, og er helt klart sterkt medvirkende til at jeg i dag er tilbake på jobb 50% og har tett oppfølging av både lege og fysioterapaut på Ullevål - i tillegg til jevnlig oppfølging av Innstrand selv. Anbefaler OMS på det varmeste, både med tanke på profesjonell og medmenneskelig behandling.
   Marianne T
  • Vil ønske dere alle riktig god jul og godt nytt år! Tusen takk for all den gode hjelpen jeg har fått og for en fantastisk kundeservice :) Vet ikke hva jeg skulle gjort uten den gode hjelpen jeg har fått. Tusen takk for at dere jobber hardt, og gir av dere selv til pasientene! Riktig god jul <3
  • Jag upplevede att läkarna på Olso Medisinske Senter tog sig tid att både lyssna på mig som patient, och komma med frågor. De är så viktigt att man känner sig sedd och hörd, och det gör man verkligen här. Mycket bra bemötande och uppföljning.
   Frida E.
  • Jeg fjerne en kul på leggen hos OMS i sommer. Fikk raskt time og møtte hyggelige mennesker gjennom hele prosessen.Jeg fikk god informasjon både under konsultasjonen og ved selve fjerningen. Såret ble fint sydd igjen og arret har blitt minimalt nå i ettertid :)
   Ole G D.
  • Hos Oslo medisinske senter, blir man tatt på alvor, man blir fulgt opp og får fantastisk hjelp og føler seg veldig godt mottatt! Tusen takk for all hjelp :)
   Ane Tori G.
  • Etter å ha brukt 3 uker på å bli kastet frem og tilbake mellom fastlege og helsestasjonen ga jeg opp "kampen" om å få tatt MMR vaksinen i det offentlige systemet... Kontaktet Oslo Medisinske senter som fikk ordnet med time på dagen og hadde vaksinen tilgjengelig! Jeg ble overlykkelig og glad for en så rask prosess! Og ikke minst er de som jobber der super trivelige og imøtekommende. Kan virkelig anbefales dersom du skal sette vaksine!
  • Jeg hadde en liten kul utvendig på brystkassen jeg har vært litt bekymret for men med litt lege skrekk har jeg holdt meg unna. Så gikk jeg til Oslo medisinske senter og fikk snakke med med lege Afzal M. Innstrand. Jeg hadde ingen time, men han så min redsel og tok meg inn med det samme. Dette reddet meg ellers hadde jeg nok ventet ett år til og det kunne gått riktig ille. Dr.Innstrand har en utrolig menneskelighet og jeg har aldri følt meg tryggere enn hos han. Det som skulle ble fjernet på en fantastisk behagelig og flott måte. Han fikk meg også til å føle meg trygg, hadde god tid til meg og var unikt opptatt av meg som pasient. I dag var jeg innom og ble "frisk meldt" og fikk fjernet sting. Nydelig utført og jeg er nå fullstendig kvitt min redsel for leger. Ikke minst og oppleve at han var tilgjengelig, hadde god tid til meg og er en meget unik lege. Anbefaler alle på det sterkeste å bruke Oslo med. senter ved legebehov. Profesjonalitet og menneskelighet . Fantastisk!
   Nina R.
  • Etter å ha brukt 3 uker på å bli kastet frem og tilbake mellom fastlege og helsestasjonen ga jeg opp "kampen" om å få tatt MMR vaksinen i det offentlige systemet... Kontaktet Oslo Medisinske senter som fikk ordnet med time på dagen og hadde vaksinen tilgjengelig! Jeg ble overlykkelig og glad for en så rask prosess! Og ikke minst er de som jobber der super trivelige og imøtekommende. Kan virkelig anbefales dersom du skal sette vaksine!
  • På Oslo Medisinske senter får man time på dagen. Det er enkelt å booke time på nettet, ringe eller bare komme innom. OMS tilpasser seg deg og ditt tidsskjema og er svært imøtekommende og fleksible. Jeg er meget fornøyd både med behandling, service og veiledning. Jeg kan på det varmeste anbefale OMS til alle som ønsker et legesenter der du står i fokus!
   Jørgen F.
  • Hvor er legen når du trenger en? På Oslo Medisinske Senter får du som regel time på dagen, eller dagen etter. I tillegg får du hjelp for det du faktisk kommer dit for. Når en ukependler som jeg gjør fra tid til annen, er rask og riktig hjelp en must. Kan anbefale På Oslo Medisinske Senter på det varmeste. Fantastisk service og oppfølging;-) Takk
   Tom Morten H.
  • Tuuuuusen takk for utrolig god hjelp! Møtte en topp lege som var oppriktig interssert i å hjelpe og finne ut årsaken til mitt veldig hovne ansikt!!! Anbefaler til alle kjente :) Igjen takk :)
   Ane Tori G.
  • Hos Oslo medisinske senter får man time på dagen, og veldig god behandling. Jeg var hos gynekolog der, og grudde meg veldig. Men hun var superflink og rask, det hele var over på noen få minutter. Jeg anbefaler virkelig andre unge jenter å velge oslo medisinske senter:)
   Mia H.
  • Kjempefornøyd med mitt første besøk på Oslo Medisinske Senter! :)) Jeg ble mottat av en hyggelig sekretær, før jeg uten ventetid, fikk komme inn til gynekologen. En utrolig HYGGELIG og dyktig dame, som tok seg god tid!!! Anbefales på det sterkeste. Tusen takk :) Jeg kommer tilbake! PS Det var også veldig enkelt å bestille time via booking-systemet på nettsiden. Supert å selv kunne velge når man vil ha time..... kort ventetid også!!
   Bente G.
  • Skulle vaksinere meg for utenlandsreise, og ble møtt av en svært dyktig lege som også gav gode reisetips.
   Bjarne S.
  • Jeg kom til Oslo medisinske senter for å bli utredet for barnløshet. jeg vil bare si at gynekologen her er helt fantastisk. Har aldri opplevd før å blitt tatt så seriøst. Mild og flott dame. Anbefales på det sterkeste. Tusen takk :)
   June G.
  • Trengte å vaksinere meg i forkant av en utenlandstur og tok en tlf til Oslo Medisinske senter, på mindre enn 2 minutter hadde jeg time akkurat den dagen jeg ønsket! Ble møtt av en hyggelig resepsjonist og en utrolig bra lege. Kjapt og effektivt og med et smil - anbefales på det varmeste... Gjorde nesten ikke vondt heller, hehe! Silje
   Silje H.
  • Dro til Legevakten i Bærum etter å at guttungen hadde vært syk i flere dager uten å bli bedre. Fikk beskjed om at det kun var en liten virus som ville roe seg. Fikk resept på hostesaft, da han hostet. Det hjalp lite, og vi valgte å oppsøke Oslo Medisinske. Dere fant raskt ut at guttungen hadde både hals -øre betennelse, og han fikk den riktige behandlingen. Det handler om èn ting; Passion for profession. Dere har det, dessverre så finnes det mange andre leger som IKKE har det:-) Takk!
   Shiraz R.
  • Hei! Jeg hadde aldri vært hos en annen lege enn fastlegen min inntill i dag, men må innrømme at jeg etter timen min hos M.Afsal Innstrand ikke kommer til å gå noe annet sted enn oslo medisinske senter igjen. Jeg ble mottat av en hyggelig og imøtekommende sekretær, før jeg etter tilnærmet ingen ventetid fikk komme inn til legen. Jeg opplevde at M. Asfal tok seg god tid, var lyttende, hyggelig og ikke minst veldig dyktig. Det kommer godt med at de har studentpriser på oslo medisinske senter, men jeg er så fornøyd at jeg ville fortsatt hos M.Afsal uansett. Jeg er superfornøyd og skal anbefale han til alle jeg kjenner!
   Ingunn M.
  • Jeg hadde en veldig fin konsultasjon med deres gynekolog i august. Der fikk jeg veldig god behandling av mine symptomer og var svært fornøy med det. Forøvrig fikk jeg også noen gode råd om valg jeg burde ta i mitt privatliv, -og jeg følger nå dem (har gått fra ham som ikke vil ha barn og funnet en som vil ha det:):):) Og som jeg har det mye bedre med!!!) Ville bare si tusen takk!!!! I årenes løp har jeg vært hos ulike gynekologer som har behandlet mine vage men plagsomme symptomer på ulike måter, men som regel med kortvarig effekt. Her forstod gynekologen med en gang hva som var problemet, -en kombinasjon av to ting som må behandles parallelt. Det virker litt uforstående på meg at så mange "spesialister" kan ha undersøkt meg i årenes løp og unngått å se denne sammenhengen.... Følte meg MYE freshere etter behandlingen jeg fikk her, samt fikk en forståelse for hvorfor jeg har hatt ubehag så lenge. Dette er verdt mer enn timeprisen! I tillegg har jeg fått fin oppfølging via mail og tlf i ettertid uten å måtte komme til flere timer. Nok en gang, tusen takk for god og profesjonell behandling!
   L N.
  • Veldig hyggelig og ikke minst flink personalet. En skjønner med en gang at en har med dyktige folk å gjøre! Og vi som er pasienter verdsetter det utrolig høyt. Anbefales!
   Amila M.
  • Ringte for å få informasjon om vaksinering av baby. Fikk god og ryddig informasjon. Helsesekretæren var ikke helt sikkert på svaret i første omgang, men ringte tilbake etter å ha pratet med lege og ga et klart og riktig svar.
   Anita S.
  • Tok min første livmorhalsundersøkelse hos Oslo Medisinske Senter idag, og har bare positive tilbakemeldinger. Ikke bare er de superhyggelig, men man merker med en gang at de også er veldig dyktige! Jeg la spesielt merke til at det var ikke noe stress og mas for å bli raskest mulig ferdig som det ofte er hos fastleger/legevakt, etc. Jeg følte legen var oppriktig interessert i meg og det jeg hadde å si. Det var faktisk en veldig hyggelig opplevelse. I tillegg var det fine og lyse lokaler, enkelt å finne frem til - veldig sentralt. Og det at de har studenpriser er jo bare et ekstra pluss for de som kan benytte seg av dette! Det var også veldig enkelt å bestille time via nettsiden. Forstod det også slik at det er mulig å henvende seg pr e-post om man har spørsmål ved en senere anledning - det kaller jeg god service for noe slikt ville jeg aldri kunne gjort til feks fastlegen min! Jeg kommer garantert til å benytte meg av Oslo Medisinske Senter igjen ved en senere anledning, og anbefaler virkelig dette stedet.
   Jeanette N.
  • For noen uker siden fikk jeg behandling med RESTYLANE ved Oslo Medisinske Senter og er meget fornøyd. Arbeidet er pent gjort, legen brukte god tid, og resultatet er helt suverent. Jeg fikk retsylanebehandling i pannen og rundt leppen. Føler meg ny og fin:-)
   Mia S.
  • Jeg har vært hos Dr. Afzal flere ganger og bruker han som min faste lege. Han er svært dyktig og tar seg tid til pasientene. Jeg stoler på hans vurderinger og råd og vil absolutt anbefale ham til andre som jeg kjenner. Vil også legge til at Oslo Medisinske Senter er svært serviceinnstilt og profesjonelle. Kjersti
   Kjersti R.
  • Kjempefornøyd med allmennlegen på Oslo Medisinske Senter! Han tar seg tid til å lytte, er hyggelig, imøtekommende, følger opp og gir gode råd og veiledning. Et stort pluss er det også at det er såpass raskt å få time. Jeg kan absolutt anbefale Oslo Medisinske Senter!
   Ragnhild B.
  • Meget god erfaring med allmenlegen på Oslo Medisinske senter. I tillegg syns jeg det nye booking-systemet for å bestille time, var utrolig enkelt og bra å bruke. Jeg kommer tilbake!
   Lars L.
  • Jeg har vært hos Afzal i dag og er meget fornøyd med behandlingen. Jeg skal anbefale han videre til venner og kjente.
   Tine Beate T.
  • Har vært hos gynekolog på Oslo Medisinske Senter. Må si at de er utrolig dyktige og særdeles hyggelig. har anbefalt de til alle jeg kjenner!!
   Sharare S.
  • Tilbakemelding är inget annat än positiv. En läkare och gynekolog som bryr sig från hjärtat och finns där och tar sig tid för att hjälpa, vid besök som över mail. För mig, en räddare, efter att ha flyttat runt bland flera olika mottagningar under en längre period. Det är sällan man möter läkare med sån närvarokänsla som hos lege M. Afzal. Här blir du sedd, finns inget att klaga på. Rekommenderar starkt!!
   Caroline S.
  • Her får du raskt time hos dyktige leger. Alle er serviceinnstilt og det er hyggelig å bli møtt med et smil. Anbefales!
   Beate N.
  • Tilbakemelding är inget annat än positiv. En läkare och gynekolog som bryr sig från hjärtat och finns där och tar sig tid för att hjälpa, vid besök som över mail. För mig, en räddare, efter att ha flyttat runt bland flera olika mottagningar under en längre period. Det är sällan man möter läkare med sån närvarokänsla som hos lege M. Afzal. Här blir du sedd, finns inget att klaga på. Rekommenderar starkt!!
   Caroline S.
  • Her får du raskt time hos dyktige leger. Alle er serviceinnstilt og det er hyggelig å bli møtt med et smil. Anbefales!
   Beate N.
  • Både sekretær og allmennlege er veldig imøtekommende og behagelige. Lege hører på deg, den medisinske behandlingen er god, man får gode forklaringer på hva som gjøres og hvordan man skal følge opp behandlingen selv. Jeg er svært fornøyd med besøk og behandling på dette legesenteret.
   Monica B.
  • Jeg har vert veldig fornøyd med allmennlegen M. Afzal. Jeg har lenge vert plaget av store smerter i ryggen. Hatte en hyggelig prat med legen og har blitt fulgt opp bra av legen, med rigtig medicin og rigtige henvisnger og goe råd. Jeg er kjempefornøyd med behandlingen og vil anbefale legen på det sterkeste.
   Saqib A.
  • Vil takke for et utrolog godt og hyggelig besøk hos Oslo medisinske senter. Ble møtt av behagelige mennesker som ikke bare hadde faglig tyngde, men var helt fantastisk på det relasjonære. Helt klart en plass jeg oppsøker igjen når nødvendig. Prisene var også utrolig gode med tanke på at jeg selv er student. Takk!
   Maja S.
  • Jeg er veldig fornøyd med både sekretæren og allmennlegen. Blitt fulgt opp bra av allmennlegen, og han hører på det jeg sier. Endelig en som "ser" meg. Det føles trygt.
   Anne-L B.
  • Hei! Jeg ville bare si tusen takk for den utrolige hyggelige opplevelsen jeg hadde hos dere i dag, både med sekretæren, og lege M. Afzal. Mine erfaringer med fastleger har bare vært negative, og i dag ble hele min oppfatning av leger snudd på hodet. M. Afzal var helt fantastisk! Og offisielt min nye "fastlege" ;) Sekretæren var også nydelig, fra nå av blir legebesøk ingenting å grue seg til. Tusen takk for alt! Vi sees til kontroll =)))
   Iris F.
  • Fin og ryddig nettside. Har god erfaring med allmenlegen og at det tas tak i problemet mens du er der. Flink til og sende deg videre hvis behov for dette. Som passient får du trygghet her, som er en mangelvare hos mange andre fastleger som ikke har tid til deg ,men bare sender deg ut med resept uten videre oppfølging. Opplever at du har det bedre etter at du går derfra en før du kom, så sammtalen er en del av behandlingen er en virkelighet her.
   Morten W.
  • På Oslo Medisinske Senter fikk jeg fjernet en føflekk som hadde forandret seg, og som jeg hadde vært litt bekymret for en tid. Siden fastlegen mine ikke kunne gi meg time før om 3 uker da jeg ringte, regnet jeg med at det sikkert ville ta minst et par måneder innen jeg fikk time hos hudlege. Derfor var det en stor lettelse å få time på dagen hos Oslo Medisinske Senter. Dermed slapp jeg å spesialist .Mitt råd til alle som går og gruer for ting som bør sjekkes, og som ikke raskt får time hos fastlegen: Bruk Oslo Medisinske Senter! Jeg har senere oppsøkt samme legesenter i forbindelse med bronkitt, fikk like raskt time, og ble like godt ivaretatt .Kontorene er moderne og hyggelige, og legene er veldig proffe, flinke og sympatiske.
  • Jeg har så positiv erfaring med Oslo Medisinske Senter at jeg ofte går dit, selv om jeg har en flink fastlege, og selv om jeg må betale mer. Jeg får som regel time på dagen. Personalet hilser når jeg kommer inn døra, og jeg får tilbud om kaffe eller te. Legen er svært profesjonell, faglig dyktig og grundig. Han tar seg god tid til å høre på det jeg har å si, uten at jeg trenger å føle meg "dum" eller til bry. Jeg er trygg på at jeg er i gode hender ved OMS, og anbefaler det absolutt til andre :-)
   Merethe
  • Har vært hos Dr.Berle på ultralyd, som er en dyktig og profesjonell lege som jeg kan anbefale til alle. Har også brukt Allmennlege hos Oslo Medisinske senter, Dr. Afzal M. Innstrand som er veldig dyktig og tar seg god tid til pasientene sine. Han er profesjonell og gir god veiledning og hjelp. Jeg har aldri opplevd et legesenter som tar så godt vare på sine pasienter. Man får time på dagen og de som jobber der er utrolig hyggelige.
   T.O

  Kontakt oss

  Ring på 22 94 10 90 eller fyll ut skjema, så kontakter vi deg.
  Online timebestilling


   Bestill time for vaksinering

   Øvre Slottsgate 29, 0157OSLO
   Drop-In allmennlege
   Hos Oslo Medisinske Senter kan du møte opp uanmeldt mellom 11-14 for drop-in time hos ledig allmennlege. Vi har kort ventetid.
   Kun 695kr pr. besøk
   Velkommen til oss i
   Schweigaards gate 16, 0191 OSLO