På Oslo Medisinske Senter utfører vi rynkebehandling med toksinet Vistabel. Dette er en behandling som kan utføres i flere områder av ansiktet, som for eksempel ved rynkebehandling rundt øynene, i pannen, av sinnarynken og i små rynker eller ansiktsmuskler. Rynkebehandling fungerer ved å injiseres toksin i ansiktsmusklene som får linjene til å reduseres og rynker glattes ut. Behandlingen er kort og lite smertefull. Våre behandlere tilpasser behandlingen individuelt, og vil dermed tilpasse riktig dose til hver pasient. Vårt fokus er å fremheve dine beste sider og utføre et naturlig og harmonisk resultat. Varigheten og hvor ofte behandlingen skal gjentas varierer etter styrken på muskulaturen, og vil derfor være individuell.

Rynkebehandling kan brukes både forebyggende og som behandling av eksisterende rynker. Grad av mimikk og styrke på muskulatur vil være avgjørende for hvor dype linjene er, og når rynkebehandling er å anbefale.

Utenom dette kan toksinet brukes ved utfordringer som spenningshodepine, migrene, korrigering av tannkjøttsmil, tanngnissing og behandling av overaktiv kjevemuskulatur.

Varighet:
30 min

Varighet av time er ca. under 30min

PRIS:

1 område 2500,-
2 områder 3500,-
3 områder 4300,-
Spesialområde 1200,-
Tanngnissing/avspenning av kjeve 3000,-
Lipflip 700,-
Tannkjøttsmil 1200,-
shutterstock_1034780989

Bestill time i dag på telefon eller
i online timebestilling!

22 94 10 90

Online timebestilling >>