Timebestilling BESTILL TIME

PurePRP

Historien bak PRP

Begrepet PRP (Platelet-Rich Plasma), ble først introdusert tidlig på 1970-tallet. Siden den gang har det vært en voldsom utvikling når det gjelder bruken av PRP som behandlingsform for en rekke lidelser. Noen av de mest kjente formene for behandling er; arr gror fortere, reduserer dannelsen av arrvev, hud fornyes, og forebygger alopecia.

Hos Oslo Medisinske Senter har vi valgt å ta i bruk det aller siste innen PRP: Smertelindring i ledd, forebyggende smertelindring i ledd og behandling av slitasjeskader i muskelvev og sener. Dette vil du få hjelp for hos oss.

PurePRP

Gjennom våre samarbeidspartnere i USA står vi som eneste tilbyder av PurePRP i Norge. Dette er en behandling som sikrer deg som pasient tilgangen til det mest effektfulle innen PRP behandlinger. Vi bruker et spesialutviklet sett og en tilpasset sentrifuge når vi henter ut de viktige vekstfaktorene fra pasientens blod. De aller fleste tilbydere av PRP i Norge kjører kun en sentrifugering og det er ikke nok for å sikre en høy nok konsentrasjon av veksthormoner og stamceller.

Hos Oslo Medisinske Senter benytter vi PurePRP som eneste i Norge. Etter første runde med sentrifugering av pasientens blod foredles plasmaet ytterligere for å rengjøre veksthormoner og stamceller.

Oslo Medisinske Senter sin avdeling for stamcellebehandling ledes av Dr. Hustad Johansen. Dr. Hustad er spesialist i allmenn og indremedisin, med erfaring som overlege på Rikshospitalet og Ullevål sykehus. De siste 6 årene har Dr. Hustad viet mye av sin tid til forskning på PRP og stamcellebehandlinger både i Norge og USA.

Forundersøkelse med ultralyd

Alle som ønsker smertelindring eller en raskere rekonvalesens ved muskel og seneskader må inn til en forundersøkelse. Under undersøkelsen vil en av våre spesialister gi deg en helhetlig diagnose og legge opp et behandlingsløp tilpasset din situasjon.

Vi kan behandle:

  • Smerter i skulder
  • Smerter i albue
  • Smerter i hofte
  • Påbegynnende artrose
  • Muskelsmerter etter overbelastning
  • Seneskader etter overbelastning

Antall behandlinger avhenger av situasjon. Normalt holder det med 2-4 behandlinger for å oppleve en vesentlig smertelindring. Det anbefales deretter en årlig behandling for å holde effekten vedlike.

Kontakt oss for å sette opp en konsultasjon:
22 94 10 90

Kontakt oss

Ring på 22 94 10 90 eller fyll ut skjema, så kontakter vi deg.
Online timebestilling

Bestill time for vaksinering

Øvre Slottsgate 29, 0157OSLO