Dermapen er et microneedle verktøy, hvor du med hjelp av små sterile nåler, lager et kontrollert traume på huden og setter i gang en inflammatorisk respons. Huden reagerer med en reparasjon. Dette øker blodsirkulasjonen, som stimulerer ny cellevekst, økt produksjon av kollagen, og huden blir ny og frisk.
Dermapen reduserer linjer og rynker, er fantastisk på pigmentflekker og grove porer, er effektiv for hudoppstramming og generell hudforbedring, men er også utmerket behandling for en rekke hudtilstander som; akne, pigmentering, rosacea, arr, strekkmerker og hårtap.
Behandlingen er nest inntil smertefri, og nedetiden er minimal. Noe rødhet og flassing/tørrhet kan komme i etterkant men går fort over. Du vil merke forskjell med en gang, og best resultat oppnås etter 3-4 behandlinger.
Dermapenbehandling bør gjentas hver 4-8 uke til ønsket resultat.
Man kan fint kombinere Dermapen med kjemisk peeling, og er meget egnet til å avsluttes med LED-lys.

Dermapen med PRP:
Ansikt                  3500,-
Ansikt + Decolette          4700,-
Hårtap                          fra 4500,-            

Dermapenbehandling med PRP (platerikt plasma), stamcellebehandling.
Tradisjonell mikroneedling brukes til å behandle alt fra aldring og rynker til arr og andre former for hyperpigmentering. Dermapen med PRP øker disse effektene og hjelper deg med å oppnå dine ønskede resultater raskere. Du har kanskje sett bilder på nettet av en kjendis eller influensers ansikt dekket med blod etter denne prosedyren. Det er her kallenavnet «vampire facial» kommer fra. Imidlertid viser disse bildene en eldre metode da man brukte helblod. Med nylige fremskritt i behandlingen, blir bare PRP fra blodet påført ansiktet. Resultatet er en mildere rosa eller rødhet i ansiktet.

Varighet:
30 – 60 min

Ansikt 1900,- 30 min
Ansikt + Decolette 2300,- 40 min
1 område ansikt 1500,- 20 min
Hårtap fra 1700,- fra 20 min
Strekkmerker fra 2500,- fra 20 min
Hudpleie-Dermapen

Bestill time i dag på telefon eller
i online timebestilling!

22 94 10 90

Online timebestilling >>