Sofia Charlotta Landberg

Sofia Charlotta Landberg er ansatt som medisinsk hudterapeut ved Oslo Medisinske Senter. Hun ble utdannet hjelpepleier i Sverige, i 2003. Videre tok hun utdanning som hudterapeut i 2006, og har jobbet som hudterapeut i egen salong og på Oslo Hair & Beauty, og 5 år som lærer på Den Franske Kosmetologskole, på Frogner. Sofia Charlottas spesialitet innen hudpleie er peelinger og hudforyngelse, og hun brenner for å gi resultater som syns! Hennes lange erfaring og genuine interesse for hud og hudforbedring gjør at hun med trygghet kan gi den behandling som er best for din hud. Hennes motto er at alle kan få den hud de ønsker, med rett behandling og riktige produkter. Hennes positive og blide humør smitter lett, og du får ikke bare resultat, men også en stund med velvære under behandling hos henne!


Deprecated: Funksjonen wp_make_content_images_responsive er foreldet siden versjon 5.5.0! Bruk wp_filter_content_tags() i stedet. in /var/www/1/156111/www/wp-includes/functions.php on line 5379

Kontakt oss

Ring på 22 94 10 90 eller fyll ut skjema, så kontakter vi deg.
Online timebestilling


  Bestill time for vaksinering

  Øvre Slottsgate 29, 0157OSLO
  Drop-In allmennlege
  Hos Oslo Medisinske Senter kan du møte opp uanmeldt mellom 09-18 for drop-in time hos ledig allmennlege. Vi har kort ventetid.
  Kun 580kr pr. besøk
  Velkommen til oss i
  Karl Johans gate 13, 0154, OSLO

  Vi har åpnet ny avdeling i
  Schweigaards gate 16, 0191 OSLO