Einar Johan Berle

Einar Johan Berle er gynekolog ved Oslo Medisinske Senter. Han har en meget lang og bred erfaring som lege. Han ble spesialist i gynekologi i 1976, med spesialistutdannelse fra USA og Norge. Han har jobbet som overlege ved sykehus i Australia, New Zealand og på Fiji, samt i Norge på Aker sykehus, Rikshospitalet og ved Ullevål sykehus. Han har flere års erfaring i arbeid som skipslege for ulike rederier. Einar Johan Berle tok doktorgrad (PhD) ved Universitetet i Oslo, innen studier av Immunrespons på Herpes virus. Og han har \»Diploma in Tropical Medicine and Hygiene\» fra Universitetet i London. Einar J. Berle har et bredt interessefelt og har studier innen kunsthistorie og arkeologi. Han snakker flytende tysk og engelsk og behersker fransk, italiensk og spansk, noe mange av våre pasienter nyter godt av.

«Jeg ønsker å avmystifisering den gynekologiske undersøkelse. Det er viktig for meg å få pasienten til å føle trygg, spesielt siden jeg er en mannlig gynekolog. Jeg avslutter vanligvis en konsultasjon med: “ Er det noe mer du vil ha svar på?»

Kontakt oss

Ring på 22 94 10 90 eller fyll ut skjema, så kontakter vi deg.
Online timebestilling


Bestill time for vaksinering

Øvre Slottsgate 29, 0157OSLO
Drop-In allmennlege
Hos Oslo Medisinske Senter kan du møte opp uanmeldt mellom 09-18 for drop-in time hos ledig allmennlege. Vi har kort ventetid.
Kun 580kr pr. besøk
Velkommen til oss i
Karl Johans gate 13, 0154, OSLO